ÇORBACI hizmet ağını büyütüyor…

Ekonomi Yayın: 30 Temmuz 2019 - Salı - Güncelleme: 30.07.2019 18:50:54
Editör - Muharrem YOKARIBAŞ
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde açıldığı günden bu yana halkın uğrak adresi haline gelen ÇORBACI, Sanayi sitesinde açtığı ikinci şubesi ile hizmet ağını genişletti.

Bugüne kadar damak tadına hitap eden ve ilçede önemli bir marka haline gelen ÇORBACI ikinci şubesini Kışla Sanayi Sitesinde açtı. Araç muayene istasyonu yakınlarında açılan ÇORBACI ’da dil paça, kuzu kelle, dil-beyin söğüş, ızgara köfte, Arnavut ciğeri, kuru fasulye, fırın sütlaç, ekmek tatlısı sizleri bekliyor. Sabah saat 07.00 ila akşam 19.00 saatleri arasında ÇORBACI Sanayi sitesinin hizmet vereceğini ifade eden ÇORBACI’nın sahibi Kürşat Yağız “Kışla, Gülüç, Potbaşı mevkilerinde oturan vatandaşlarımız ile İş yeri sahiplerimiz çarşıya inip lezzetlerimizi tadamıyordu. Hem bu bölgede ki müşterilerimize hitap etmek hem de sanayi sitesi esnafına hitap etmek amacıyla şubemizi açtık. Yeni iş yerimiz hepimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.