Corona da alarma hazırlanılıyor bu detaylara dikkat!

Zonguldak genelinde tedavi altındaki toplam vaka sayısı 400’ü geçti

Gündem Yayın: 10 Ağustos 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 10.08.2020 16:41:28
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Zonguldak genelinde hafta sonu 62 yeni pozitif vaka tespit edilirken test sonucu pozitif çıktığı için 10 Ağustos Pazartesi itibariyle tedavi altında olanların sayısı 403 oldu. Zonguldak’ta son dönem yaşanan vaka artışı nedeniyle rakamlar koronavirüsün başladığı günlerdeki rakamlara ulaştı. Vakaların 307’si evlerinde tedavi altında bulunurken diğerlerinin tedavisi ise hastanelerde sürüyor. Entübe edilmiş hasta sayısı ise bugün itibariyle 2. vaka artış hızının böyle devam etmesi durumunda hastanelerdeki yoğunluğun artması bekleniyor. Uzmanlar bayram trafiği sonrası enfekte olan yeni vakaların yeni ortaya çıktığı görüşünde birleşiyor. Sağlık kurumları ise hastanelerde yaşanabilecek yoğunluğa karşı hazırlıklı durumda. 
 

Bölgedeki hastane yetkililerin personeline Eylül ayı için hazırlıklı olmaları istendiği alınan bilgiler arasında. Yatak sayılarını yüksek oranda covid 19 artışı olma ihtimaline karşı boşaltmaları konusunda uyarıda bulunan yetkililer personelinizde izinlerini bu duruma karşı hazırlamaları istendiği yönünde.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.