Corona'dan 1 ölüm daha gerçekleşti..

Herkes tarafından sevilen Dilek hemşire Coronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.

Gündem Yayın: 31 Mayıs 2020 - Pazar - Güncelleme: 31.05.2020 00:00:57
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Takip EtGoogle News

Corona virüse yakalanan ve 34 haftalık bebeği sezeryanla alınan hemşire Dilek Akçabelen'in beyin ölümünün gerçekleştiği öğrenildi.

Yoğun bakım ve ameliyathane hemşiresi olarak görev yapan Dilek Akçabelen, 10 yıl boyunca gece gündüz demeden yüzlerce hastaya şefkat eli oldu.

Hastanede sempatisiyle herkes tarafından sevilen genç kadın hamile olduğunu öğrendi. Kovid salgını başladığında 34 haftalık hamileydi ve doğum iznine ayrılmıştı.

 

OĞLUNU BİRKAÇ SANİYE GÖREBİLDİ 

30 yaşındaki Dilek Akçabelen, yüksek ateş, sırt ve bel ağrısı şikayeti ile 11 Nisan gecesi hastaneye kaldırıldı. Nefes darlığı da eşlik edince yatırıldı ve bebeğin kalp atışları zayıflayınca üç gün sonra sezaryene alındı.

2.5 kilo ağırlığında dünyaya getirdiği oğlunu sadece uzaktan, o da birkaç saniyeliğine görebildi.

Ancak sezaryenden sonra hem lohusalık hem de izole odada tek başına yatmanın yarattığı travma ile ağlama krizleri başladı. Durumu hızla kötüleşti ve doğumunun ertesi günü uyutularak yoğun bakıma kaldırıldı.

Ancak tüm aramalara uygun donör bulunamadı. Durumu kötüleşen Dilek hemşirenin bugün beyin ölümü gerçekleştiği öğrenildi

 

DEVREĞİN GELİNİYDİ...

Devrek Belediyeside resmi sayfasından taziye yayınladı. Devrek Belediyesine ait resmi sayfalarında paylaşılan haber şu şekilde;

"Hastaları İçin 10 yıldır canla başla çalışan Dilek Hemşire, Koronavirüsle mücadeleye yenik düşerek özlemle beklediği bebeğini kucağına alamadan yaşamını yitirdi.

İlçemizin gelini Dilek Hemşireye Allah’tan rahmet, dost ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Nurlar içinde uyu Dilek Hemşire..."

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.