Coronavirüs hakkında açıklama

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Ereğli’den Coronovirüsü şüphesi ile hastanemize gelen İranlı 16 tır şoförleri hakkında açıklamada bulundu.

Gündem Yayın: 27 Şubat 2020 - Perşembe - Güncelleme: 27.02.2020 12:11:28
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
Takip EtGoogle News

Başkan Alanın açıklamasında, “Kan numune sonuçlarının negatif olduğunu ve panik yapılacak bir durumun yok ve İranlı şoförlerden alınan tahliller ise negatif çıktı. Boşuna panik yapmaya gerek yok. Özellikle hijyen noktasında çok tedbirli olmamız gerekiyor. İranlı şöförleri hastanemiz  tedbir amaçlı gözlem altında tutuldular. İlk testler negatif çıktı ve arkadaşlarımızdan hastaların ateşlerinin hepsinin düştüğü haberini aldık.  İnşallah bu şekilde bir sıkıntı yaşamadan atlatacağız. Panik yapmamalıyız sadece tedbirli almalıyız. Bakanlığımız, Valiliğimiz ve İl Sağlık Müdürlüğümüz her an için teyakkuzdayız. Vatandaşlarımızın yazılı ve görsel basın da okuduğu haberlerden etkilenmemesi mümkün değil ama panik yerine daha çok tedbirli olmak gerekiyor.  Mümkün olduğunca tedbiri elden bırakmadan yaşadığımız bu  süreci sıkıntısız bir şekilde atlatırız” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.