Covid belirtileri taşıyan vakalar gelmeye devam ediyor...

Kdz.Ereğli ve Alaplı da vakalar gelmeye devam ediyor...

Gündem Yayın: 26 Ekim 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 26.10.2020 17:37:25
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
Takip EtGoogle News

Ereğli ve Alaplı'da 1 kişi pozitif çıkan hasta, 1 kişi Kovid temaslı, 1 kişi Kovid şüphesiyle ve 2 kişi de  karantina altında olan hasta fenalaşarak hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgilere göre Ereğli ilçesine bağlı Hamzafakılı Mahallesine bağlı Akpınar Sokakta oturan karantinada altında olan bir hasta ve Bağlık Mahallesi Hatip Sokakta ikameti bulunan 83 yaşındaki A. Ö. bulantı, kusma, Alaplı Ahatlı Köyündeki Kovid temaslı olan 76 yaşındaki Y. A. bulantı, kusma ve halsizlik, Alaplı Karşıyaka Mahallesi Temel Yazgan Sokakta bulunan Kovid hastası N. Ç. ve Alaplı Doğancılar Köyünde ikamet eden A. B. nefes darlığı şikayetleri üzerine yakınları tarafından belirtilen adreslere gelen 112 sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalelerin ardından hastaneye kaldırıldılar.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.