Cumartesi maça davetlisiniz…

Dünya Yayın: 29 Kasım 2019 - Cuma - Güncelleme: 29.11.2019 12:56:16
Editör - Muharrem YOKARIBAŞ
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde yeni kurulan Sevgi Barış Dostluk Veteran takımı, Cumartesi günü Şehit Vefa Karakurdu stadında oynayacakları Karşıyaka Devrek Veteran maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Ereğli’ de Hamit Köse’nin büyük çabası sonucu kurulan Sevgi Barış Dostluk Veteran takımı, Veteran liginde yeni kurulmasına karşı 7 puanla ikinci sırada yer alıyor. Cumartesi günü saat 15.15’ de Devrek Karşıyaka Veteran takımını konuk edecek. Maç için çalışmalarını Kurucu Başkan Hamit Köse başta olmak üzere takımın hocası Gökhan Tan, Genel Kaptan Soner Şen, yöneticiler Adem Demirtaş ve Ayhan Altuntaş nezaretinde Erdemir stadında yaptı.

Takımın kurucusu ve Başkanı Hamit Köse’de çift kale maçta görev alırken, takım içinde ki arkadaşlık da dikkatlerden kaçmadı. Takımın kurucusu ve Başkanı Hamit Köse, yeni kurulan Veteran takımının kısa sürede uyum sağladığını ve ligde de en iyi şekilde sporun dostluğu çerçevesinde ellerinden geldiğince yerine getireceklerini kaydetti.

Takımın başına Sırasıyla ERDEMİR, Ereğli spor, Beylerbeyi, ikinci lig takımlarından Beykoz, Van spor, Altay ve en son Ereğli Belediyespor da forma giyen başarılı ve deneyimli isim olan Gökhan Tan’ın yer aldığı Veteran takımı yönetici ve idarecileri, Cumartesi günü Şehit Vefa Karakurdu stadında oynanacak olan Devrek Karşıyaka maşına davet ettiler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.