Cumhurbaşkanı Erdoğan Okulları açıyoruz..

Eğitim öğretime, salgın şartlarını dikkate alarak yüz yüze ve uzaktan eğitimi birlikte gerçekleştireceğimiz bir sistemle devam edeceğiz. Ailelerin tercihine göre okul öncesi ve ilkokul 1. sınıf öğrencilerinden başlayarak okullarımızı eğitim öğretime açıyoruz.

Siyaset Yayın: 07 Eylül 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 07.09.2020 23:01:13
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Cumhurbaşkanı Erdoğanın açıklamalarından bazı maddeler;

Gündemimizin ilk konusu Corona virüs salgınıydı. Dünyada vaka sayısı 28 milyona yaklaştı. Yerkürede hiçbir yerin bu salgından kurtulamadığı anlaşılıyor. Avrupa ülkelerinden bazıları salgının yeni dalgaları ile boğuşuyor.

Türkiye sağlık altyapısı ile ve aldığı önlemler ile iyi bir durumda. Vakalardaki yükselişten üzüntü duyuyoruz. 

Her ilimizde ihtiyaçlara göre ilave tedbirler alıyoruz. Kafe ve restoranlar çok daha sıkı şekilde denetlenecek.

Toplu taşımada hiçbir şekilde ayakta yolcu alınmaya müsaade edilmeyecektir.


Şeffaf şekilde yürüttüğümüz  bu mücadelemizin başarısı vatandaşlarımızın tedbirlere uymasına bağlıdır.

 

Sağlık çalışanlarımız çok büyük bir özveri ile canla başla çalışıyor. Doktorundan temizlikçisine kadar sağlık ordusuna şükranlarımı sunuyorum.

Mevsim hastalıklarının yükü üzerimize binmeden günlük vaka sayılarını 100'ün altına, vefat sayılarını da mümkünse sıfıra indirmeliyiz.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.