Cumhurun sözünü yerine getirmek için çabalıyoruz..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2019 yerel seçimlerinde Ereğli’de yapılan mitingde söz verdiği, kampüs müjdesi için çalışmalar devam ediyor..

Siyaset Yayın: 28 Temmuz 2020 - Salı - Güncelleme: 28.07.2020 23:01:10
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Kdz.Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, beraberinde CB Başdanışmanlarından Saadet Oruç ile birlikte, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2019 yerel seçimlerinde Ereğli'de yaptığı mitingte 'müjde' olarak duyurduğu Ereğli Kampüsü ile alakalı yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Aradan geçen 1,5 sene zarfında ne gibi çalışmalar yapıldığını Kaymakam Çorumluoğlu'ndan dinleyen heyet, kosa zamanda sonuç alınacağının sinyallerini verdi.

Konuyla ilgili Kaymakam Çorumluoğlu, projede son aşamaya geldiğini belirtirken, Vali Tutulmaz, amacımız 'Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın verdiği söz yerine getirmek', dedi..

CB Başdanışmanlarından Oruç ise,' inşallah ileriki günlerde temel atma töreninde de birlikte olacağız', şeklinde konuştu..

 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.