Devlet projeleri Kdz. Ereğli'de hız kesmeden yapılıyor..

Kdz. Ereğli'de AK Parti vekilleri,ilçe başkanı ile devletin valisi ve kaymakamı, ilçede yapımı süren çalışmaları incelerken, biten projeleri de hizmete açtı. Hizmete açılan köprü ve okul köylünün yüzünü güldürdü.

Siyaset Yayın: 06 Mayıs 2021 - Perşembe - Güncelleme: 06.05.2021 21:07:42
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen ve Hamdi UçarKdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu ve AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt ile Kdz. Ereğli’nin köylerinde bir dizi inlemelerde bulundu.

 

İlk olarak Zonguldak İl Özel İdaresince yapılarak vatandaşların hizmetine sunulan Çiğdemli ve Ormanlı Köyü köprülerinde incelemelerde bulunan protokol heyeti, Süleymanbeyler Köyünde yol, kanalizasyon ve hayvan pazarı çalışmalarını istişare ettiler, köy muhtarından bilgi aldı.

Ardından Süleymanbeyler Köyü çıkışında yapılan yol genişletme çalışmasını inceleyen heyet, Yalnızçam, Dağlıca ve Esenköy Köyünde yol  genişletme çalışması yapılması istenilen yerlere baktı, köy muhtarlarından bilgi aldı.

Dağlıca Köyü ortaokulu bahçesinde muhtarlar ve köy sakinleri ile bir araya gelen heyet, dile getirilen ihtiyaç ve talepleri dinleyen protokol heyeti, Kdz. Ereğli Devlet Hastanesine ziyarette bulunarak, Covid-19 aşı biriminde vatandaşlarla sohbet etti.

Ormanlı Belediye Başkanlığını ziyaret ederek Başkanı Bayram Başol'dan çalışmalarına yönelik bilgi alan Protokol Heyeti, Haziran ayında Ereğli'de yapılacak olan Herkül Doğa Sporları Kulübü’nün de paydaşı olduğu Uluslararası Sağa doğru ok "Kamp-Karavan-Pikap" Festivali için özel idareye ait tahsisi istenen alanda incelemede bulundu.

 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.