Direğe vuran araç ikiye ayrıldı...

Yeşiltepe mevkinde feci kaza meydana geldi...

Asayiş Yayın: 18 Haziran 2020 - Perşembe - Güncelleme: 18.06.2020 12:24:02
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
Takip EtGoogle News

Edinilen bilgiye göre; yağışlı hava ile birlikte direksiyon hakimiyetini kaybeden 67 SF 922 plakalı otomobil, Yeşiltepe Mevkiinde Özel Doğru-El Kız Öğrenci Yurdu'nun bahçe duvarlarına çarptı.

Kaza sonrası olayı hafif sıyrıklarla atlanan gençler birşeyleri olmadığını belirterek, ambulansa binmek istemedi.

Olay yerine gelen polisle de tartışan gençler araçlarının yağış yüzünden kaydığını ve karşı kaldırımın refüjüne çarptığını oradan da yurdun duvarlarını kırarak, beton elektrik direğine vurduğunu belirtti..

Olay yerine toplanan vatandaşlar, merak içerisinde ikiye bölünmüş araç içerisinden hafif sıyrıklarla kurtulan gençleri şaşkınlıklarını gizleyemezken, polis maske takmadıkları ve sosyal mesafeye uymadıkları için vatandaşları uyardı.

Mahalle sakinleri kaldırıma çıkan otomobil için, 'Ya burada biri yürüseydi. Artık kaldırımlar da güvensiz' diyerek olaya tepki gösterdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.