Dr. Hatice Fidan sosyal medyadan koronaya yakalandığını duyurdu..

Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı Dr. Hatice Fidan, Koronavirüs testinin pozitif çıktığını sosyal medya hesabından duyurdu.

Gündem Yayın: 04 Aralık 2020 - Cuma - Güncelleme: 04.12.2020 19:38:03
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Fidan'ın sosyal paylaşım sitesinden yaptığı açıklama şöyle:

Dün gece kovit testimin pozitif olduğunu öğrendim. Aylardır süren bu travmadan hastalık sebebiylede olsa ayrı kalıp nefes alabildiğim için kendimi şanslı hissediyorum.En azından bu on günde çareşizce hastalarım gözümün önünde ölmeyecek ,yakınlarına o çaresiz ve kötü haberi vermeyeceğim.

Bitmez tükenmez kalp masajlarının arasında ağlayarakta olsa order girmeyeceğim bilgisayara. Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi yoğun bakımında çalışan diğer meslektaşlarım maalesef aynı işkenceyi üstelik benim çalışma yükümüde alarak çekmeye devam ediyorlar.

Nasıl olsa bu süreç önünde sonunda bitecek ,anestezi uzmanları olarak bu süreçte zaten ölümüne çalışıyoruz ve çalışacağız.Ancak herşey bitip herkes normale döndüğünde büyük ihtimalle biz normale dönemeyeceğiz.Çoğu meslektaşımızın bile bizi yanlız bıraktığı,sayılarla oynandığı ülkemde robot muamelesi görmeye devam edeceğiz.

Her hasta yakınının tek kişi için üzüldüğü şu günlerde Kdz. Ereğli anestezistleri olarak yüz kere üzüldük. Yüz kişinin hasta yakını doktoru hemşiresi personeli olduk. Bu acılardan kurtulup yüce mesleğimize dönebilir miyiz ,o hastadan kaçanlarla yine yüzyüze aynı çatı altında çalışabilir miyiz bilmiyorum. Yoğun bakım ekibimiz ile gurur duyuyor ve en kısa sürede aralarına kavuşmayı bekliyorum

 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.