Dünya bilek şampiyonu ikincisi Çufalı'ya ziyarette bulundu..

Mutluluğunu BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı ile paylaştı.

Yayın: 02 Aralık 2021 - Perşembe - Güncelleme: 02.12.2021 17:32:21
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Açıklama şöyle:

Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası’nda Dünya İkinciliğini elde eden üniversitemiz Elektrik Elektronik Mühendisliği öğrencisi İsmail Hacı Bekar 02 Aralık 2021 tarihinde Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer ile birlikte Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çufalı’yı makamında ziyaret etti.

Dünya ikinciliği başarısının sevincini Rektörümüzle paylaşan öğrencimiz, elde ettiği başarıyı ülkemize ve üniversitemize yaşatmanın memnuniyetini dile getirdi. Öğrencilerin ulusal ve uluslararası başarıları ile gurur duyduğunu dile getiren Rektörümüz; üniversite olarak öğrencilerimizi her alanda desteklemeye devam edeceklerinin altını çizdi; öğrencimizi ve başarıda emeği bulananları tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Ziyaret, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çufalı’nın İsmail Hacı Bekar’a teşekkür belgesini vermesi ve fotoğraf çekimi ile son buldu.

 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.