EGD'den Ankara'da üst düzey ziyaretler gerçekleştirdi..

Kdz.Ereğli Gazeteciler derneği Ankara'da üst düzey temaslar gerçekleştirdi...

Siyaset Yayın: 08 Mart 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 08.03.2021 12:28:58
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

Kdz.Ereğli Gazeteciler Derneği Başkanı İ. Necati Günay, Başkan Yardımcıları Sina Çıladır ve Mehmet Öztürk, Ankara'da sırasıyla Danıştay Başkanı Zeki Yiğit, Genel Kurul, Başkanlar Kurulu, İdari İşler Kurulu ve İçtihatları Birleştirme Kurulu Tetkik Hakimi Bekleyiş Tufan, Milli Savunma Bakanlığı Teknik Hizmetler Genel Müdür Vekili Tuğgeneral Mustafa Üstün ve 24. dönem AK Parti Zonguldak Milletvekili, MCM Savunma Sanayi Yönetim Kurulu üyesi Prof. Dr. Ercan Candan'ı ziyaret etti.

Bölgenin sorunları ve çözüm önerileri konusunda fikir alışverişi yapılan ziyaretlerde, Ereğli Gazeteciler Derneği, Bürokrasi'de Zonguldaklıların rolü ve birlikteliği konusunda misyon edinerek, çalışmalarını bu doğrultuda genişletme kararı aldı.

İleriki günlerde üst düzey ziyaretlerin devam edeceği bildirildi..

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.