Ekmek kavgası mahkemelik yaptı!

Zonguldak'ta ekmeğe yapılan zam mahkemelik oldu!

Gündem Yayın: 04 Mart 2021 - Perşembe - Güncelleme: 04.03.2021 19:40:28
Editör -
Okuma Süresi: 45 sn.
Takip EtGoogle News

Zonguldak Kahveciler ve Lokantacılar Esnaf Odası'nın hazırladıkları ekmek fiyat tarifesi değişiklik talepleri Ücret Tespit Komisyonunca incelenerek, Zonguldak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulunun onayıla Zonguldak Valiliğine bildirildi.

Ekmek tarifesinin, üretici lehine önemli ölçüde maliyet avantajı sağlanmış olduğu için ekmeğin fiyatının 7,50-TL’nin üzerinde uygun olmadığı değerlendirildi.

Zonguldak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği tarafından olumsuz cevap verilmesinden dolayı, itiraz komisyonu oluşturuldu ancak komisyon tarafından da yapılan itiraz ou çokluğu ile red edidi. 

Valilik, komisyon kararına itiraz ederek, itiraz sonuçlanıncaya kadar ekmek zammının uygulamasının tedbiren durdurulması için yetkili mahkemeye başvurdu. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.