Eko Tim ekibinin konuğu İlkay Kaynak oldu…

Eko Tim ekibinin konuğu İlkay Kaynak oldu…

Eğitim Yayın: 22 Ocak 2021 - Cuma - Güncelleme: 22.01.2021 14:57:26
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde İzmirlioğlu İlkokulu EBA üzerinden uzaktan eğitime devam eden öğrenciler Eko-Okullar Projesi kapsamında, Ereğli Belediyesi Çevre Mühendisi İlkay Kaynak ile online toplantı gerçekleştirdi.

İzmirlioğlu İlkokulundan yapılan yazılı açıklama şu şekilde;

“Eko-Okullar Projesi kapsamında faaliyetini sürdüren İzmirlioğlu Eko Tim ekibimiz 21/01/2021 Perşembe günü Kdz. Ereğli Belediyesi Çevre Mühendisi İlkay Kaynak'ın katılımı ile online toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya her sınıftan seçilen 35 öğrenci ile rehber öğretmenlerimiz Figen Özcan, Özlem Gelişli, Şadiye Çakır ve Şener Karabina katıldı.

Toplantıda atıklar, atıkların geri dönüşümü, geri dönüşebilen maddeler, geri dönüşümün nasıl toplanıp değerlendirilebileceği üzerinde açıklamalar yapıldı. Pillerin, kullanılmış yağların, eski eşyaların,  elektronik atıkların toplanma sürecinde belediyenin izlediği yol Çevre Mühendisi İlkay Kaynak tarafından anlatıldı. Öğrencilerimiz bu konuda neler yapabileceklerine dair bilgi edinmiş oldular. Bunun yanında yönelttikleri sorularla merak ettikleri konuları da öğrenmiş oldular.

Etkinlik için Kdz. Ereğli Belediyesi Çevre Mühendisi İlkay Kaynak'a teşekkür ediyoruz.”

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.