Ekonominin Patronları, Zonguldak'ı Masaya Yatırdı!...

Zonguldak'ta Ekonominin Patronları, Hükümetin vekilleri İle Zonguldak ve ilçelerindeki yatırımları masaya yatırdı.

Ekonomi Yayın: 25 Ekim 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 25.10.2021 18:13:17
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Takip EtGoogle News
Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası tarafından organize edilen istişare toplantısına, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu, Hamdi Uçar, ZTSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, Kdz. Ereğli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Arslan KeleşÇaycuma TSO Yönetim Kurulu Başkanı Zekai Kamitoğlu ile ZTSO Genel Sekreteri Muharrem Sarıkaya katıldılar.
 
 
 
Toplantıda Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir tarafından bir sunum yapıldı. İlçe odalarının da görüşü alınarak hazırlanan ve ZTSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir tarafından yapılan sunumda, Zonguldak İl ve İlçelerinin ekonomisine ve sosyal yaşamına yönelik olarak yürütülmekte olan projelerin geçmişi, mevcut durumu, yapılmakta olanlar ve yapılması gerekenler anlatıldı. Her bir projenin sefahati ile ilgili olarak detaylı bir görüş alışverişinde bulunuldu.
 
 
Batı Karadeniz Projesi (BAKAP)Devrek-Gökçebey OSB’nin mevcut durumu, İPARD III Kapsamına Zonguldak ilinin de dahil edilmesi, Filyos Serbest Bölge arazilerinin yeniden fonksiyonlandırılması, Çaydeğirmeni Sanayi alanları ile ilgili değerlendirme, Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığının Zonguldak Yatırımları ve Yerel Ekonomi ile ilişkileri,
 
 
Rödevanslı Sahaların Güncel Durumu ve Değerlendirilmesi, Zonguldak Limanının Güncel Durumu ve Geleceğinin Değerlendirilmesi, Karadeniz Ereğli‘de ikinci bir Organize Sanayi Bölgesi kurulması ile ilgili sorunlar ve çözüm yolları görüşüldü.
 
 
Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir,  "Odamızın organizasyonu ile gerçekleştirmiş olduğumuz istişare toplantısına katılan İlçe Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlarımıza, toplantımıza ev sahipliği yapan Milletvekillerimize çok teşekkür ediyorum.
 
 
İlimize ve bölgemize yönelik yapılmakta olan projeleri ve yapılmasını planladığımız faaliyetleri birlikte istişare ettik. Çok faydalı bir toplantı oldu. Yakın bir tarihte millet vekillerimizle birlikte İlimizde yapılmakta olan projeleri yerinde inceleyerek değerlendirmeler yapacağız.
 
 
Projelerimizin takibini ilgili Bakanlıklar nezdinde Milletvekillerimizle birlikte yapacağız. Katkı ve işbirlikleri için İlçe Oda Başkanlarımıza; çok yoğun olmalarına karşın zaman ayırarak bizleri kabul ettikleri ve projelerimize verdikleri destekler için Milletvekillerimize çok teşekkür ediyorum’’ dedi.
 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.