Emniyet Müdürü ve Jandarma Komutanı Başkan Posbıyık'a ziyarette bulundu..

Kdz. Ereğli’de yaz dönemi atamalarıyla göreve başlayan Emniyet Müdürü Hasan Ünlü ve Jandarma Komutanı Üsteğmen Ali Akca, Belediye Başkanı Halil Posbıyık’a iade-i ziyarette bulundu.

Gündem Yayın: 29 Kasım 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 29.11.2021 17:05:31
Editör -
Okuma Süresi: 36 sn.
Takip EtGoogle News

Kdz. Ereğli Emniyet Müdürü Hasan Ünlü ve İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Ali Akca, Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ı makamında ziyaret etti.

Yaz dönemi gerçekleşen atamalarla kentte göreve başlayan Ünlü ve Akca’ya Başkan Halil Posbıyık bir süre önce ‘hoş geldiniz’ ziyaretinde bulunmuştu. İade-i ziyarette Emniyet Müdürü Ünlü ve Komutan Akca, Başkan Posbıyık ile kent gündemiyle ilgili değerlendirmelerde bulundular.

Kolluk kuvvetlerinin her zaman yanlarında olmaya devam edeceklerini belirten Başkan Posbıyık, konuklarına görevlerinde bir kez daha başarı diledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.