“En büyük engel sevgisizliktir”

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı:

Siyaset Yayın: 03 Aralık 2020 - Perşembe - Güncelleme: 03.12.2020 16:26:33
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
Takip EtGoogle News

3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde, engel tanımayan bütün dostlarımızı sevgiyle, dostlukla selamlıyorum. Ülkemizde milyonlarca engelli yaşıyor. Şehrimizi de çok sayıda engelli vatandaşımızla paylaşıyoruz. Bunun farkında ve bilincindeyiz. Engellilerin toplumsal hayata tam ve eşit olarak katılabilmeleri için belediye olarak üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz.

Onların ihtiyaçlarını anlamak ve çözümü için çalışmalar yapmak en önemli görevlerimiz arasındadır. Bu doğrultuda onlardan gelen istekleri de değerlendirerek çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yollardan, kaldırımlardan, köprülerden, plajımızdan kolaylıkla yararlanmaları, sosyal hayata katılabilmeleri, sanatla kültürle kendilerini geliştirebilmeleri için attığımız adımlarımız artarak sürecek. Kentte gerçekleştirdiğimiz tüm projelere onların da erişimine büyük özen gösteriyoruz.

Onların toplum yaşamıyla ve çevreleriyle bütünleşmelerini sağlayacak önlemler almak Ereğli’yi engelli dostu bir şehir yapmak belediyecilik anlayışımızın gereğidir.

Biliyoruz ki bütün engeller önce zihinlerde başlıyor ve zihinlerde aşılıyor. Engellerin aşılması için yalnız bugün değil her zaman engelli kardeşlerimizin yanındayız.

En büyük engel sevgisizliktir… Sevgimiz ve desteğimiz sizinle…

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.