En büyük sıkıntı birliktelik olmaması..

TDP İlçe Başkanı Mehmet Kılıç; 'Kdz. Ereğli'nin En Büyük Sıkıntısı, Bir araya Gelememek!..

Siyaset Yayın: 28 Eylül 2021 - Salı - Güncelleme: 28.09.2021 20:43:48
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Kdz. Ereğli gündemine ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulunan Türkiye Değişim Partisi (TDP) Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Kılıç, İlçe protokulünü ziyaret ederek, kent gündemi ve ilçenin sorunlarına yönelik görüş alışverişinde bulunmaya devam ediyor.

Kdz. Ereğli'ye yeni göreve başlayan  Kaymakam Mehmet Yapıcı ile biraraya gelen Başkan Mehmet Kılıç, daha sonra Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık ve Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arslan Keleş ile de görüştü.

Görüşmelerin oldukça sıcak bir ortamda gerçekleştiğini hatırlatan Başkan Mehmet Kılıç, 'Doğup büyüdüğüm Kdz. Ereğli'nin gelişmesi, büyümesi ve yatırım alması en büyük arzum. TDP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı olarak, yerel yönetimin yaptığı güzel ve olumlu işlere katkıda bulunmamız, destek olmamız gerek.

Gördüğümüz yanlışları ve eksiklikleri anlatmak da bizim görevimiz. Amacımız bu şehri bölmek değil, bütünleştirmek. Ereğlimizin en büyük sıkıntısı biraraya gelememekdedikodu ve üretmemek. Kendimde ticaret ile uğraşan ve bu şehre katmadeğer sağlayan iş insanıyım.

Siyasi bir partinin temsilcisi olarak, bu şehrin sorunları ve çözümleri için ilçe protolümüz, oda başkanlarımız ve Sivil Toplum Kuruluşları ile görüşmelerimiz sürecek' dedi.

 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.