ERDEMİR'de normal çalışma sistemine geri döndü...

Pandemi salgınında ülke genelinde bazı yasaklar kaldırılırken, Erdemir'de çalışanlar bazında normal vardiya sistemine geçti. ERDEMİR işçisine COVİD-19 pandemi bilgilendirmesi yapıldı...

Ekonomi Yayın: 08 Haziran 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 08.06.2020 22:14:57
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Kdz. Ereğli Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Metin Ercan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Kdz. Ereğli’de faaliyet gösteren ERDEMİR’deki Sinter Bakım, Ham Maddeler ve Manipülasyon Bakım Grubu, Erdemir Kok Mekanik Bakım, Kok Batarya İşletmesi, Kok Elektrik Bakım ile Yüksek Fırınlar işletmelerinde çalışan işçileri ziyaret ettiğini bildirdi.

Başkan Ercan gerçekleştirilen ziyaretlerde, ülkede ve bölgede etkisini sürdüren Koronavirüs salgını süreci ile bilgilendirmelerde bulunduğunu anlattı.

Başkan Ercan, özellikle maske kullanımı, sosyal mesafenin korunması ve temizlik ile hijyene dikkat edilmesi uyarılarını tekrarladı.

Öte yandan Covid-19 Pandemisi kapsamında tedbirlerini alan Erdemir’de, çalışma yaşamının yeniden normale döndü.

Korunma için vardiyalar 2’ye düşürülürken sistemde 8 Haziran itibari ile 3 vardiyaya dönüşüleceğini de belirtildi.

Türk Metal Şube Başkanı Metin Ercan’ın ziyaretlerine; Erdemir İş Yerleri Baş Temsilcisi Altan Kalfa ve iş yerleri temsilcileri eşlik etti.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.