Erdemir'e alımların bayram sonrası başlanması bekleniyor.

Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları işçi alımı yapacağını duyurmuş ve binlerce Endüstri Meslek Lisesi mezunu gençlerden başvuru almıştı.

Ekonomi Yayın: 21 Temmuz 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 21.07.2021 21:23:38
Editör -
Okuma Süresi: 45 sn.
Takip EtGoogle News

Başvuruların ardından belirlediği kriterler doğrultusunda mülakat yapan Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları, alacağı işçileri sık eleyip sık dokuduğu koşullar doğrultusunda  belirleyecek.  İşe girmek için siyasilerin kapılarını aşındıranların ve askeri kanattan destek arayanların sayısının azımsanamayacak derecede fazla olduğu şeklinde konuşulmuş,  gündemi meşgul eden iddialar olmuştu. Buna karşı  işçi alımında Erdemir'in kriterlere bağlı kalarak işçi alımında bulunması bekleniyor.

Alınan bilgiye göre Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları‘nın başvuru evraklarını incelemesinin bittiği, Kurban Bayramı sonrasında Erdemir‘in ihtiyacı doğrultusunda yapılacak olan alımın 250 civarında olması bekleniyor. Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları yapacağı alımda isimleri saklı tutma hakkını elinde tutacak.

 

Kaynak:kdzeregli.net

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.