Erdemir’in işgal ettiği arazilerimizi geri alacağız.

Şubat ayı olağan toplantısında Halil Posbıyık’ın gündeminde Erdemir vardı.

Siyaset Yayın: 03 Şubat 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 03.02.2021 16:22:52
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
Takip EtGoogle News

Kdz.Ereğli Şubat ayı olağan Belediye Meclis toplantısında, Belediye Başkanı Halil Posbıyık'ın gündemi yine Erdemir'di..

Erdemir Gülüç kapı'da yer alan yaklaşan 10 dönüm arazinin Belediye'nin imar planında Otopark Alanı olduğunu belirten Başkan Posbıyık, Erdemir'in bu araziyi senelerdir bedava kullandığını belirterek; "Bir dahaki meclis'te bu alanı talep edeceğiz. Ya bu alana çekilen araçlardan ücret talep edeceğiz. Yada bu alanı kullanmak için temizlik işleri müdürlüğümüzü bu alana taşıyacağız. Echomar Hatanesinin orada da toplam 3.5 dönüm arazimiz var. Beton çekmişler, bizi sokmuyorlar içeri. Ama gireceğiz, bu sefer",dedi..

"BİR DÖNEM DAHA BAŞKANIM"

"Erdemir yönetiminin hayalleri var. 'Bir dahaki dönem nasıl olsa Halil Posbıyık yok', diye düşünüyorlar. Yeni gelen başkanla yolumuza bakarız diyorlar. Ama hayal görüyorlar. Ben yeniden adayım. Yeniden başkanım. Bu hayalleri bırakın"

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.