ERDEMİR muhtarları ağırladı…

Ekonomi Yayın: 10 Aralık 2019 - Salı - Güncelleme: 10.12.2019 19:39:53
Editör - Muharrem YOKARIBAŞ
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde kurulu Demir Çelik Fabrikaları (Erdemir), Ereğli Muhtarlar Derneği iş birliğiyle Ereğli çevresindeki köy muhtarlarından oluşan 35 kişilik bir grubu tesislerinde ağırladı.

Ereğli’nin köylerinde görev yapan muhtarlar, Erdemir ve Kdz. Ereğli Muhtarlar Derneği iş birliğinde gerçekleştirilen bir organizasyonla Erdemir’i ziyaret etti. Erdemir Kültür Merkezi’nde karşılanan gruba; Erdemir’in dünya çelik sektöründeki yeri, Türk ekonomisi ve sanayisi için önemi ve üretim süreçlerini anlatan bir sunum gerçekleştirildi. Sunumda ayrıca Erdemir’in istihdamı, kuruluşundan bu yana toplum için sağladığı katma değer, sektöründe gerçekleştirdiği öncü uygulamalar ve ilkler, iş sağlığı ve çevre alanındaki çalışmaları aktarıldı.  Çeşitli konulardaki sorularını bizzat Erdemir yetkililerine iletme fırsatı bulan muhtarlar, programdan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.  Saha ziyaretinde Erdemir’in Liman, Kok, Yüksek Fırın, Sürekli Dökümler, 2. Sıcak Haddehane ve 2. Soğuk Haddehane tesislerini gezen misafirler, üretim sürecini yakından incelediler.

Ziyaret programı Erdemir Genel Müdürü Salih Cem Oral’ın Göztepe Restoran’da muhtarlarımızın onuruna verdiği ve Erdemir üst yöneticilerinin iştirak ettiği öğle yemeği ile son buldu. Erdemir Kdz. Ereğli Muhtarlar Derneği iş birliğiyle ilçemizde görev yapan muhtarlara yönelik benzer programlarını sürdürecek.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.