Erdemir O kadar işçi almayacağız!..

İşçi alımının, 'Erdemir'e 1000 işçi alınması sözüyle' alakası yok!...

Ekonomi Yayın: 30 Mart 2021 - Salı - Güncelleme: 30.03.2021 17:01:05
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
Takip EtGoogle News

Kdz.Ereğli'de Erdemir'e işçi alınmasıyla ilgili ortada dolaşan bilgi kirliliği var. Binlerce kişi ise ayakta. Herkes iş umuduyla saatlerdir bekliyor.

Medya Ereyli'nin güvenilir üst düzey kaynaklardan edindiği bilgilere göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2019 yerel seçimleri öncesi Kdz. Ereğli'ye geldiğinde, Erdemir'e 1000 işçi alınması sözüyle bu alımların hiçbir alakası yok!

Yine güvenilir kaynaklara göre, 18-25 yaş arası Endüstri Meslek Lisesi veya Meslek Yüksekokulu mezunu olan kişilerin, 16 Nisan 2021 Cuma gününe kadar müracaatları alınacak.

Başvuruları onaylanan kişilerin, yapılacak yazılı sınavlar ve sözlü mülakatı sonrası kazananlar kişilere bildirilerek ihtiyaca göre çağırılmaya başlanacak.

Tercihlerin Endüsti Meslek Lisesi ile Meslek Yüksek Okullarının Makina, Motor, Elektrik ve Elektronik, Endüstriyel Otomasyon Bölümlerinden yapılacak.

Üst düzey kaynaklar, işçi alımının siyasi malzeme olarak kullanmasına karşı 1000 kişi alınacak poragandasına itibar edilmemesini istedi ve sayı vermekten kaçındılar.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.