ERDEMİR öğrencilere 1015 adet tablet dağıttı..

Erdemir'den uzaktan eğitime bin 245 adet tablet bağışı...

Ekonomi Yayın: 04 Mart 2021 - Perşembe - Güncelleme: 04.03.2021 19:46:35
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

ErdemirZonguldak Valiliğinin himayelerinde uzaktan eğitime destek amacıyla başlatılan “Uzat Elini Uzaktan Eğitimde Kaldır Engeli” adlı tablet kampanyasına 2020 yılı Aralık ayında yaptığı 230 tablet bağışının ardından bugünde bin 15 adet tablet ilavesi ile katkı sağladı.

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz'da'Uzat elini eğitimde kaldır engeli' kampanyasıyla Kdz.Ereğli Şahin de Hayrettin Yavuz Bilim Sanat Merkezi'nde düzenlenen tablet dağıtım törenine katılarak yaptığı konuşmada, 'Aksamalar olsa da ülkemiz pandemide dijital uzaktan eğitimde başarılı oldu" dedi.

Eğitimin bir toplumun geleceği olduğunu vurgulayan Vali TutulmazBilim Sanat Merkezi'ni yaptırarak Ereğli ilçesine kazandıran hayırseverlere, tablet kampanyasına büyük destek sağlayan Erdemir'e, yerel yönetimlere ve diğer gönüllü kuruluşlara teşekkür etti.

Tabletler, öğrencilere ulaştırılmak üzere Zonguldak Valisi Mustafa TutulmazKdz. Ereğli Kaymakamı İsmail ÇorumluoğluKdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Taner Gün tarafından okul müdürlerine teslim edildi.

 

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.