Ereğli'de 9.05'de zaman durdu!..

Kdz.Ereğli'de Türk ulusunun kahramanı Mustafa Kemal Atatürk, sonsuzluğa uğurlanmasının 82. yılında anıldı.. Saat: 09.05'de Ereğli'de adeta zaman durdu...

Gündem Yayın: 10 Kasım 2020 - Salı - Güncelleme: 10.11.2020 12:17:48
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 82. yıl dönümünde Kdz. Ereğli’de düzenlenen törenle anıldı.

Atatürk anıtı önünde düzenlenen törene Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Taner Gün, Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın Anıt’a çelenkleri koymasının ardından iki dakikalık saygı duruşu ve ardından istiklal marşı okundu. 

Saygı duruşu esnasında Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları, gemiler, ve yollarda duran araçlardan siren ve kornalar çalındı. Anıt çevresinde bulunan vatandaşlar ve çevredeki cadde ve sokaklar ile sahil bandında bulunan vatandaşlar saygı duruşuna eşlik etti.

Anıt önündeki program, okunan İstiklal Marşı ile sona erdi. Anıt önünde düzenlenen resmi törenin ardından İYİ Parti Kdz. Ereğli İlçe Teşkilatı, CHP İlçe Başkanlığı, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Şubesi, Çağdaş Yaşamı Destekleme derneği ve Eğitim ve Bilim İş Görenleri Sendikası anıt önüne çelenklerini bıraktı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.