“EREĞLİ’DEN 6 SPORCU OLMASI ÇOK GÜZEL”

Dünya Yayın: 27 Şubat 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 27.02.2019 13:22:03
Editör - Muharrem YOKARIBAŞ
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

Paravolley Voleybol A Milli takımı Avrupa Şampiyonası ön eleme maçları için bedensel engelli arkadaşlarıyla birlikte Hırvatistan'da olan ve grup maçlarını şampiyon olarak tamamlayan Türkiye A Milli takımı oyuncusu CHP Kdz. Ereğli Belediye Meclis Üyesi Adayı Tarkan Atik, Halil Posbıyık’ı ziyaret ederek imzalı forma hediye etti. 
Hırvatistan’da düzenlenen ve oynadıkları altı maçın hepsini kazanarak önemli bir başarıya imza atan Paravoley A Milli takım oyuncusu Tarkan Atik, yurda döner dönmez ayağının tozuyla eşi Gülhan Atik ile birlikte CHP Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık ve Eşi Neriman Posbıyık’ı ziyaret etti.


İMZALI FORMA HEDİYE ETTİ

Başkan Posbıyık’a üzerinde ‘Efsane Başkana sevgi ve saygılarımla” yazılı 7 numaralı formasını hediye ederek, “Milli takımda Ereğli’den 6 arkadaşımız ile birlikte yer aldık. Milli forma altında başarı yakalamak çok büyük bir mutluluk ve gurur. Sizlerin de desteğini hep yanımızda hissettik. Şimdi; Ereğlimizin için ayrı bir mücadelemiz var. Onun için çalışmalarımıza başladık.” dedi.

“ŞAMPİYON GELMİŞ, HOŞGELMİŞ”

Posbıyık ise Tarkan Atik’i “Şampiyon gelmiş, hoş gelmiş’ sözleriyle karşılarken, ‘Takım arkadaşların ve sen bizi çok gururlandırdınız. Akşam evde izledim sevinç videolarınızı çok mutlu oldum.


“EREĞLİ’DEN 6 SPORCU OLMASI ÇOK GÜZEL”

Ereğli’den de 6 arkadaşımızın milli takımda olması beni ayrıca mutlu etti. Bu sporu ve takımımızı daha da desteklememiz gerekli. Bizi gururlandırdığınız için Kdz. Ereğli halkı adına size şükranlarımı sunuyorum. Şimdi Ereğlimizin ekonomik sosyal, kültürel ve sportif anlamda hızlı bir şekilde hak ettiği yere gelmesi için çalışma zamanı. Gerek Beşiktaş Taraftarları Derneği, gerek LÖSEV İl Temsilciliği’nde ve birçok alanda gösterdiğin başarıyı diğer Meclis Üyesi adayı arkadaşlarımızla birlikte Ereğli için de devam ettireceğinden kuşkum yok. “dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.