"Ereğli'ye cami şart!.."

Batı Karadeniz İnternet Gazetecileri ve Yazarları Cemiyeti Yönetimi Kdz.Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu;'nu ziyaret etti. Çorumluoğlu yapılan ziyarette Kdz.Ereğli'ye cami yapılmasının önemine vurgu yaptı.

Gündem Yayın: 06 Ağustos 2021 - Cuma - Güncelleme: 06.08.2021 17:49:38
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Batı Karadeniz İnternet Gazetecileri ve Yazarları Cemiyeti Başkanı Sina Çıladır ve Yönetim kurulu üyeleri Kaymakam Çorumluoğlu'na Küresel Gazeteciler Konseyi bünyesinde kurulan İnternet Gazeteciler Federasyonu, BATİYAC ve yakın zamanda meclise gelmesi beklenen İnternet Medya Yasa'sı ile ilgili bilgiler aktardı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çorumluoğlu yaklaşık 1,5 saat süren ziyarette, BATİYAC ekibine başarılar diledi.

"EREĞLİ İÇİN BİR FIRSAT"

Gündem konuları ile ilgili gerçekleşen ziyarette Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kdz.Ereğli'ye Cami müjdesi konuşuldu.

Cami için Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz'ın ricasıyla Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık'ın makamında tüm bölge milletvekilleri ve siyasi parti liderleri ile bir araya gelindiğinin altını çizen Çorumluoğlu; "Bu Ereğli için bir fırsat. Kdz.Ereğli'ye yakışan bir Cami olması gerekiyor. Bunun için görüşmelerimiz devam ediyor. Valimiz Mustafa Tutulmaz ile birlikte Cami için en uygun yerin Kent Meydanı projesinin olduğu alanın bir bölümü olduğunu düşünüyoruz. Burası olmazsa, Ereğli Belediyesinin projesi de tartışılabilir. Ereğli bu fırsatı kaçırmamalı", dedi.

"VAKALAR ARTIYOR"

Pandemi dolayısıyla vatandaşın, esnafın zor günler geçirdiğini dile getiren Kaymakam Çorumluoğlu, 1 Temmuz itibariyle yasakların kalkması sonrası vaka artışları yaşandığının altını çizdi. 'Tüm Ereğlili vatandaşları aşı olmaya davet ediyorum', diyen Çorumluoğlu, Kdz.Ereğli'de de her geçen gün vakaların arttığını sözlerine ekleyerek; "Haftabaşı itibariyle günlük 20'lerle başlayan vaka sayısı şimdilerde 60'lara dayandı. Tedbirleri elden bırakmamalıyız", dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.