ETSO,beklenti ve taleplerini Bakan Varank’a iletti..

Kdz.Ereğli TSO Başkanı Arslan Keleş, TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun liderliğinde düzenlenen e-konferans’ta Sanayi ve Ticaret Bakanı Mustafa Varank’a işdünyasının talep ve beklentilerini iletti..

Ekonomi Yayın: 02 Ekim 2020 - Cuma - Güncelleme: 02.10.2020 20:15:38
Editör -
Okuma Süresi: 39 sn.
Takip EtGoogle News

TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu ve Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Mustafa Varank Başkanlığında, 360 Oda ve Borsa Başkanlarının katılımıyla yapılan toplantı, çevrimiçi video konferans yoluyla gerçekleştirildi. Oda ve Borsa Başkanları tarafından üyelerin güncel sorun, talep ve beklentileri TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu’na ve Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Mustafa Varank’a aktarıldı.

Başkanımız Arslan Keleş , Kdz Ereğli’ye 2. Osb kurulumu gerektiğini ve Otomotiv sektörü Emisyon Regülasyon geçişi ötelenme talebini TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Mustafa Varank’a aktardı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.