Feci kaza!..

Teknoloji Yayın: 29 Kasım 2019 - Cuma - Güncelleme: 29.11.2019 10:39:18
Editör - Muharrem YOKARIBAŞ
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde gece saatlerinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi öldü bir kişi de yaralandı. Yaralı Özel Echomar hastanesinde tedavi altına alındı. Ölüm haberini alan aile ve yakınları ise gözyaşlarına boğuldu.

Kaza gece 03,30 sıralarında Ereğli Alaplı yolu Tersaneler bölgesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre iki motosiklet sürücüsünden 59 KB 161 plakalı motosiklet sürücüsü Eren Kılınçsarı (18) , viraja girdiği sırada direksiyon hâkimiyetini kaybederek önünde giden Tayfun Çetin’in (21) kullandığı 16 KMP 76 plakalı motosiklete çarptı. Çarpmanın etkisi ile devrilen motosikletin sürücüsü Eren Kılınçsarı sürüklenerek bariyer demirlerine çarptı. Olay yerinde ağır yaralanan sürücü Kılınçsarı ve diğer sürücü Çetin için sağlık ekiplerine haber verildi. Yaralılardan Kılınçsarı Echomar Çetin ise devlet hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan Eren Kılınçsarı yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer sürücü Tayfun Çetin’in ise tedavisine devam edildiği öğrenildi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.