FETÖ yeni yapılanmasına bir darbe daha...

Aralarında işadamı, ihraç kamu görevlileri, esnaf, lisansı iptal edilen eğitim kurumu yöneticileri ve Cihan Haber ajansı eski muhabiri olan var..

Asayiş Yayın: 27 Mayıs 2021 - Perşembe - Güncelleme: 27.05.2021 13:12:35
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
Takip EtGoogle News

Açıklama şöyle:

Fetullahçı Terör Ögütü’nün (FETÖ) mevcut örgüt üyeleri ile dayanışmayı arttırmak, örgütten kopmaları engellemek ve örgütü ayakta tutmak amacıyla bir araya gelerek çeşitli eylemlerde bulunan “ZONGULDAK FETÖ YENİ YAPILANMASI” ’na yönelik Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde KOM Şube Müdürlüğümüzce 27.05.2021 günü 2. Dalga operasyon gerçekleştirilmiştir.

Bu bağlamda, İŞ İNSANI, KÖŞE YAZARI, İHRAÇ KAMU GÖREVLİLERİ, ESNAF VE LİSANSLARI İPTAL EDİLEN ÖZEL EĞİTİM KURUMU ÇALIŞANLARINDAN oluşan (14) şüpheli şahsa yönelik İstanbul, Kars ve Zonguldak’ta 27.05.2021 günü saat 06.00 itibariyle eş zamanlı operasyon yapılmış, (13) şüpheli şahıs yakalanmış olup (1) FİRARİ şahsın yakalanmasına yönelik çalışmalar devam etmektedir.

FETÖ terör örgütüne yönelik operasyonlarımız aralıksız devam edecektir.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.