Filiz Akbıyık ile 'Kelebek Işığa Konar' söyleşisi..

BATİYAC sponsorluğunda..

Kültür Yayın: 17 Kasım 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 17.11.2021 20:06:36
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Sosyal Medya Blok YazarlığıKişi ve Sosyal Yaşam Analizi, Aile DanışmanlığıYaşam Koçluğu ve Aile Dizimi Terapistliği gibi hayata dönük her türlü konuda medyaereyli.com internet haber portalındaki köşe yazılarını zevkle okuduğunuz Filiz AkbıyıkBATIYAC sponsorluğunda söyleşi gerçekleştirecek. 

Filiz Akbıyık , 26 Kasım 2021 Cuma günü saat 19:00'da Keleşler Park Otel Konferans Salonunda, 'Kelebek Işığa Konar' adlı ücretsiz söyleşiye tüm ilçe halkını davet etti. 

Filiz Akbıyık kimdir?

13 Ocak 1981 yılında Kdz.Ereğli'de doğdu.5 kişilik ailenin 2. çocuğu olarak dünyaya geldi.1985 yılında 5 yaşında iken okula başladı.

İlk, orta ve lise öğretimini Kdz.Ereğli'de tamamladı.2010 yılında Direksyon Usta Öğreticisi olarak Sakarya ve Kdz.Ereğli'de Motorlu Taşıtlar Sürücü Kurslarında 10 yıl eğitmenlik yaptıktan sonra ayrıldı.

Kişisel gelişim ve hafıza kitapları okumayı seven Filiz Akbıyık 2020 yılında Ankara Boğaziçi Eğitim Kurumları ve Aşkım Kapışmak Akedemi'nin organize ettiği çalışma ve eğitimlere katıldı. AkbıyıkUluslararası İnternational Terapi Center onaylı sertifa alarak Yaşam Koçu oldu.

2 çocuk annesi Filiz Akbıyık, halen Kişi ve Sosyal Yaşam Analistliği, Yaşam Koçluğu, Aile Dizimi Terapistliği ve Sosyal Medya ve Blok Yazarlığı yapıyor. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.