Film Gibi Sahne...

Teknoloji Yayın: 15 Ocak 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 15.01.2020 20:07:37
Editör - Muharrem YOKARIBAŞ
Okuma Süresi: 58 sn.
Takip EtGoogle News
Vatandaş araca tutundu, şöför geri geri gaza bastı, üstünde metrelerce sürüklendi..

Kdz.Ereğli'de birbirleriyle husumeti bulunduğu iddia edilen iki vatandaştan birinin polisin gözleri önünde diğerine saldırmaya çalışması kameralara yansıdı..

Saldırıya maruz kalan vatandaşın ise aracıyla uzaklaşmaya çalışırken, diğer vatandaşın aracın önünde askıda kalması film sahnelerini aratmadı..

Kameralara yansıyan görüntülerde, aracı park halinde olan ismi öğrenilemeyen bir vatandaş, aracına doğru ilerlerken polis ekipleri yanına geliyor. Vatandaş ile polis arasında diyalog devam ederken, diğer bir yandan elleri ceplerinde bir vatandaşın görüntüsü kadraja giriyor.

Araç sahibi araç içerisinde polis ekipleri ile sohbet ederken, diğer vatandaş açık olan aracın camında vatandaşa saldırmaya çalışıyor. Aracını çalıştıran vatandaş olay yerinden uzaklaşmaya çalışırken, diğer vatandaşı aracın önünde geri geri sürüklemeye başlıyor.

Görüntülerde polis ekiplerinin çaresiz tavırları dikkatlerden kaçmıyor..

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.