Fındık üreticelerini sömürtmeyeceğiz..

Kdz.Ereğli-Alaplı-Akçakoca Fındık üreticeleri bir araya gelerek Batı Karadeniz Bölgesi Fındık Üreticeleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni kurarak tüzüğü tanıttılar.

Ekonomi Yayın: 21 Şubat 2020 - Cuma - Güncelleme: 21.02.2020 15:39:49
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
Takip EtGoogle News

Kdz.Ereğli-Alaplı-Akçakoca Fındık üreticeleri bir araya gelerek Batı Karadeniz Bölgesi Fındık Üreticeleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni kurdular. Dernek yönetimini, tüzüğü tanıtarak konuşmasına başlayan dernek başkanı Mehmet Öztürk  Kırkbin üretici olan fındığın bölgedeki iç piyasadaki ve dünya piyasasındaki konumunu belirtti. Kurdukları dernekle Fındık üreticilerinin piyasadaki değerlerini koruyacaklarını, haklarını savunacakları bir dernek olacağını ifade eden Öztürk, Fındık üreticelerinin sömürülmesine artık müsade etmeyeceğiz dedi. Ayrıca Fındık üreticilerine gerekli eğitim desteği verileceğini, sorunlarının çözümü için ellerinden gelen herşeyi yapacaklarını söyledi.  Bu amaçla herkesten destek beklediklerini ifade eden Öztürk basının sorularını yanıtlayarak başarılar diledi. Dernek yönetiminde Ereğli’den Hasan Gültekin, Melih Karaarslan,Mehmet Taştan Alaplı’dan Mehmet Öztürk, Mehmet Can,Mehmet Öztürk Akçakoca’dan Mustafa Güçlü, Hüseyin Topuz, Yaşar Çoruh yer alıyor.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.