Fırsatçılara inat, "Özmar'da kar marjı sıfırlandı!.."

ÖZMAR marketler zinciri sahibi Mevlüt Özdemir, fırsatçılara inat, kolonya ve dezenfektan gibi ürünlerde kar marjını sıfırladı!.. Özdemir konuyla ilgili yaptığı açıklamada; "Amacımız krizi fırsata çevirmek değil. Ereğlili vatandaşlarımıza sahip çıkmak", dedi..

Ekonomi Yayın: 15 Mart 2020 - Pazar - Güncelleme: 15.03.2020 23:11:45
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

Kdz. Ereğli'de ise 1 liralık çorbayı 3.5 liraya 10 liralık kolonyayı 50 liraya satanlar var. Bu durumda devreye Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası girdi ama fiyat artışları ilçede hala yükselmeye devam ediyor.

Kdz. Ereğli'de ulusal marketlere kafa tutmaya devam eden Özmar AVM, bu krizde fiyat atttırmak yerine özellikle hijyen ürünlerinde vatandaş mağdur olmasın diye indirime gitti.

Elinde kalmayan temizlik ürünleri kendi araçlarıyla getirtme yoluna giden Özmar'ın Sahibi Mevlüt Özdemir, yaptığı bu fedakarlıkla sosyal medyadan övgü üstüne övgü alıyor ve vatandaşın taktirini kazanıyor.

Özdemir, "Çok üzülerek söylüyorum. Bizim yerli ve milli dediğiiz firmalar, 7 katlı yabancıdan daha fazla şerefsiz, alçak ve fırsatçılar. Sözde muhafazakar, ayrı işadamları derneği çatısında bulunan bu muhteremler. Tabi ki hepsi değil ama azda değil.

Özelllikle bu aralar yoğun talep gören ürürleri 10 TL'ye 12-13 lira arası okuyorlar. Aynı haltı Ağustos 2018'de de yapmışlardı. Yemin ediyorum yine teşhir edeceğim onları. Ticaret Bakanlığımız yüzünü bize değil o şerefsizlere dönsün." diyerek sitemde bulunuyor. 

15 liralık ürünün 5 liraya indirildigini sıvı sabun dışında diğer detarjan ve temizlik ürünlerinde de indirim yapıldığını sözlerine ekleyen Mevlüt Özdemir sparişlerde sıkıntı yaşandığını, bu nedenle anti-bakteriyel ürünlerin kişi başına 1 adet verildiğini söyledi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.