Görev başındakileri unutmadılar...

Karadeniz Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu; Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Hüseyin Sami Uyar ve Karadeniz Ereğli Belediye Başkan Vekili Satılmış Yiğit ile birlikte Kurban Bayramı dolayısıyla görevleri başında olan personeli ziyaret etti.

Yaşam Yayın: 01 Ağustos 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 01.08.2020 17:18:24
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

İlk olarak Sahil Güvenlik Komutanlığı personeli ile sosyal mesafe ve maske kuralları çerçevesinde bayramlaşan heyet, daha sonra gemi personeli ve Karadeniz Bölge Komutanlığındaki askerler ile bayramlaştı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü Kepez uygulama noktasındaki polisler ve Merkez Karakolunda görevli polislerden genel asayiş olayları hakkında bilgi alan hetetin programı İlçe Jandarma Merkez Karakolunda görev yapan Jandarma personeline yapılan ziyaretle sona erdi.

Devam eden Koronavirüs salgını sebebi ile programa sınırlı sayıda katılım olurken; maske, mesafe ve hijyen konularına dikkat edildiği görüldü.

 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.