Günlük Vaka Sayısı 50'nin Üzerine Çıktı!...

Kdz. Ereğli'de vaka sayısı 50'nin üzerinde. Alaplı'da da, Delta Varyantına yakalanan 20 yaşındaki genç hastaneye kaldırıldı.

Gündem Yayın: 05 Ağustos 2021 - Perşembe - Güncelleme: 05.08.2021 19:03:33
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
Takip EtGoogle News

Pandemi ile mücadele konusundaki hassasiyeti ve gayreti ile bilinen Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu BATİYAC (Batı Karadeniz İnternet Gazetecileri ve Yazarları Cemiyeti) ziyaretinde gazetecilere konuştu.  Çorumluoğlu Yasakların kalmasıyla birlikte ilçede gevşeme olduğunu hatırlaratak, vaka sayılarının hızla yükseldiğini belirtti.

Kdz. Ereğli'de günlük tek rakamlara inen vaka sayılarını hızla tırmandığına dikkat çeken Kaymakam İsmail Çorumluoğlu, 'Bugün Ereğli'deki vaka sayısı 50'nin üzerine çıktı. Kdz. Ereğli'de böyle ise Zonguldak ve diğer ilçelerde de yükselmiştir. 

Artış böyle sürersekısmi yada tam kapanma olmaması için herkesi aşı olarak kendini ve sevdilerini korumalı. Aşı olmayanlar için yarın devletimiz yaptırım kararları alırsa da kimse şaşırmasın' dedi. 

Öte yandan Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz'da, dün rakam vermemiş ancak Zonguldak ve ilçelerinde Delta Varyantında artış görüldüğünü açıklamıştı.

Vali Mustafa Tutulmaz’ın açıklaması sonrası akşam saatlerinde Alaplı Merkez Mahallesinde ikamet eden ve delta varyantına yakalanan 20 yaşındaki M.T, evinde fenalaşınca hastaneye kaldırıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.