Hainlere unutamayacakları bir ders verilmiştir..

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün beşinci yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Siyaset Yayın: 15 Temmuz 2021 - Perşembe - Güncelleme: 15.07.2021 16:47:29
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Mesajında FETÖ/PDY Terör Örgütü tarafından 15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleştirilen hain darbe girişiminin, Türk milletinin tarihi boyunca yaşadığı en büyük ihanetlerden biri olduğunu ifade eden Bozkurt; “Yüce milletimiz, tarihte olduğu gibi 15 Temmuz akşamı yine Türkiye Cumhuriyetinin düşmanlarına unutamayacakları bir ders vermiştir” dedi.

Bozkurt, şunları kaydetti:

“Topraklarımıza göz diken ve işgale kalkışan hainlere, bu toprakların sahipsiz olmadığını her zaman gösteren milletimiz; 15 Temmuz 2016 tarihindeki karanlık gecede de darbecilere karşı onurlu ve güçlü duruş sergileyerek, demokrasimize ve devletimize sahip çıkmıştır. Tehdit, yağma, alıkoyma ve bombalama şeklinde sergilenen şiddet; Türk Milletinin çelikten iradesini kıramamış ve darbe girişimi akamete uğratılmıştır. Yaşanan süreçte ülkemizin dört bir yanında olduğu gibi ilçemizde de değerli hemşehrilerimiz, siyasi partilerimiz ve sivil toplum örgütlerimiz başta olmak üzere tüm dinamiklerimiz, darbe girişiminin öğrenildiği ilk andan itibaren ortaya koyduğu irade ile birlik ve beraberlik ruhunun bütün sorunların üstesinden geleceğini kanıtlamıştır. Böylesine kutlu bir mücadele bize, vatan mevzu bahis olduğunda milletimizin hiç düşünmeden aynı safta birlik ve beraberlik içerisinde omuz omuza duracağını ve ne pahasına olursa olsun vatanından, bayrağından, hürriyetinden, birlik ve beraberliğinden ödün vermeyeceğini bir kez daha göstermiştir

Bu duygu ve düşüncelerle, destansı direnişimizin beşinci yıldönümünde millet olarak vatanımıza ve bayrağımıza sahip çıkmanın haklı gururunu yaşarken; hain terör örgütü FETÖ’yü bir kez daha lanetliyor, darbe girişiminde Şehitlik mertebesine ulaşan aziz Şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyor, hainlere karşı mücadelede yaralanarak gazilik şerefine erişen kahramanlarımıza şükran ve minnetlerimi sunuyorum.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.