Hamsi bolluğu yüz güldürdü..

Ekonomi Yayın: 18 Ocak 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 18.01.2020 17:51:57
Editör - Muharrem YOKARIBAŞ
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News
Ereğli’de, son 3-4 gündür yaşanan hamsi bolluğu, balıkçı esnafının yüzünü güldürüyor. 10-15 liradan alıcı bulan hamsi ve diğer balık türlerindeki fiyatların artacağı mesajını veren balıkçı esnafı, satış yerlerinin uygun olmadığını ifade ediyor.

Balıkçı Esnafı, “Son 3-4 gündür tezgahlara bolca giren hamsi ile balıkçı arkadaşlarımızın yüzünü güldürdü. İnşallah bu ayın sonuna kadar hamsi bolluğu yaşanır, vatandaş da ucuz ve kaliteli balık yemiş olur. Bundan sonra balık fiyatları yukarı doğru gider. Hava şartları bu sene bizi çok etkiledi, balık olmadı. Balık bir gün var, bir gün yok. Kar olmadığı için balık da olmuyor. Havalar biraz daha soğuk olsaydı, hamsi daha çok ve daha iri olurdu. Ereğli’nin balıkhanesi, pek satışa uygun bir yerde değil. Araç park sorunu var. Müşteri aracını park edecek yer bulamadığı için bizden balık alamıyor, Bozhane tarafına gidiyor, orada da istediği çeşit balığı bulamıyor. Bizim vatandaşa daha iyi bir hizmet verebilmemiz için, park sorunu olmayan, vatandaşa yakışır bir yerde, ticari faaliyetimizi gerçekleştirmemiz gerekiyor. Balıkçı esnafınız beklentisi daha güzel, daha kullanışlı, Ereğli’ye yakışır bir balıkhane... Kdz.Ereğli Belediyesi'nden bu niteliklere yakışır bir Balıkhane yapmasını bekliyoruz.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.