Her yetkiliden sesler yükselmeye başladı 1 günde 17 vaka..

Normalleşme sürecine girdiğimiz günden bugüne kadar Covid-19 önlemlerinde alınan tedbirler neticesinde kontrol altına alınan Covid-19, düğünler, plajlar, park alanları, pazarlar gibi sosyal alanlardaki ve alışveriş merkezlerinde halkın önlemler kapsamında ilk günlerde gösterdiği duyarlılığın kaybolmasıyla orantılı olarak Covid-19 artışı yaşanınca Zonguldak bölgesindeki tüm yetkililer önlem uyarıları yapmak zorunda kaldı.

Gündem Yayın: 27 Temmuz 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 27.07.2020 21:07:29
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

 Bir günde  Zonguldak'ta 17 vaka!

27 Temmuz 2020 itibariyle Zonguldak genelinde 17 pozitif vaka daha tespit edildi.  Yeni vakalar ile birlikte son beş günde koronavirüse yakalananların sayısı 72'ye yükseldi. 
Vakalardaki hızlı artış oranı tedirginlik yaratırken Zonguldak, Ereğli, Devrek, Alaplı gibi bölgelerde yetkililer alınan tedbirlere uyulması konusunda uyarılara devam ediyor.

 

Ereğli Kaymakamlığı uyardı: “Vaka sayıları artıyor!..” 

Kdz.Ereğli Kaymakamlığı ilçedeki covid-19 vaka sayılarının arttığına dikkat çekerek; uyardı.. 

Kdz.Ereğli Kaymakamlığı düğün, nişan, defin, taziye vb... etkinliklerde maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyulmaması nedeniyle bölgede covid-19 vakalarının arttığının altını çizerek; idari yaptırımlar uygulanacağa konusunda vatandaşları uyardı.

Kaymakamlık vatandaşları kurallara uymaya davet etti..

 

Devrek Belediyesi Uyarı yayınladı.

HALKIMIZIN DİKKATİNE !!
 
Pandemi süresinin en önemli aylarını sıfır vaka ile atlatmış iken normalleşme sürecinin başlamasıyla beraber özellikle ilçemizde vaka sayılarında önemli artışlar meydana gelmiş ve Covid-19 vakası rekor seviyelere ulaşmış bulunmaktadır. Lütfen maskesiz dolaşmayalım,sosyal mesafelerimize dikkat edelim, kişisel ve çevresel hijyenlerimize dikkat edelim,düğün dernek ve dini vecibelerimizi yerine getirirken son derece dikkatli olalım.
 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.