Huzurevinde zehirlenme ve covid şüphesi...

İzmirlioğlu Huzurevi'nde kalan yaşlıların bir bölümünün gıda zehirlenmesi şüphesi ile hastaneye kaldırıldı, 1 çalışanda yapılan testin ilki pozitif ikincisi ise negatif çıktı.

Yaşam Yayın: 29 Haziran 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 29.06.2020 20:58:54
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Ereğli İzmirlioğlu Huzurevi'nde kalan yaşlılardan bir bölümünün gıda zehirlenmesi şüphesi ile hastaneye kaldırıldığını, konu ile ilgili gerekli incelemelerin yapıldığını söyledi.

GEREKLİ İNCELEME YAPILIYOR

Tutulmaz, Tatoğlu Kültür Merkezi'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, İzmirlioğlu Huzurevi'nde kalan yaşlıların bir kısmının yedikleri gıdanın ardından rahatsızlanarak hastanelere başvurduğunu belirterek, "Sayısı tam belli değil ama huzurevinde zehirlenme şüphesiyle misafirlerimizden bir kısmı hastaneye kaldırıldı. Şu anda gelinen noktada zehirlenme olduğu şeklinde ama bu konuda gereken inceleme yapılıyor." dedi.

 

 

"İLKİ POZİTİF DİĞERİ NEGATİF ÇIKTI"

Huzurevi çalışanların birinde yapılan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testinin ilkinde pozitif ikincisinde ise negatif sonuç geldiğini anlatan Tutulmaz, "Buna rağmen onunla aynı arabada bulunan aynı bölümde çalışanları bir hafta daha huzurevine sokmama kararı alındı. Şu anda pozitif değil. Bir yanlışlık olabilir, ikincisi de negatif çıktı. Bunda da yanlışlık olabilir ama bir hafta bekleyeceğiz tedbir olarak" sözleri ile konuştu.
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.