Huzurevinin orada feci kaza..

Ereğli-Alaplı karayolu Göktepe Mevkii’nde Huzurevi önünde meydana gelen trafik kazasında ilk belirlemelere göre 2 kişi hayatını kaybetti.

Asayiş Yayın: 29 Mart 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 29.03.2021 23:33:40
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

 

 

Ereğli-Alaplı karayolu Göktepe Mevkii’nde Huzurevi önünde meydana gelen trafik kazasında ilk belirlemelere göre 2 kişi hayatını kaybetti. 1 kişi ise hastanede tedavi altına alındı. Kazada hayatını kaybeden iki kişi Aytekin Baytekin ile Erdinç Çardak.

 

Ereğli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, Ereğli-Alaplı karayolu Göktepe mevkisinde Aytekin Baytekin idaresindeki 67 TE 036 plakalı kamyon, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarındaki aydınlatma direğine vurarak su kanalına devrildi.Sürücü kazanın etkisiyle ana yola fırlayarak ağır yaralandı.

Kazayı gören Ferdi Atışman idaresindeki 67 FA 345 plakalı jipi yol kenarına çekerek durumu sağlık ve ve polis ekiplerine bildirdi.Kazayı duyan kamyon sahibi Erdinç Çardak da idaresindeki 67 TE 752 plakalı otomobil ile olay yerine geldi. Aracından inen ve kaza yapan alana yürüyen Çardak'a sürücüsünün ismi henüz öğrenilemeyen 67 EF 543 plakalı otomobil çarptı. Otomobil daha sonra da Ferdi Atışman'a ait jipe vurarak bariyerlere çıktı.
 

Kazada ağır yaralanan kamyon sürücüsü Aytekin Baytekin kaldırıldığı hastanede, Erdinç Çardak ise olay yerinde yaşamını yitirdi. Kaza sonrası otomobil içerisinden çıkarılan Sinem Nur Akman da ilk müdahalenin ardından ilçedeki özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
 

Polis, olay yerinden kaçtığı iddia edilen otomobil sürücüsünü ise arıyor. Kaza nedeniyle yol güzergahı yaklaşık 1 saat trafik akışına kapatıldı. Savcının incelemesinin ardından cenazeler Ereğli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.