İç İşleri Bakanlığından Çorumluoğlu'na mesaj var!

Zonguldak Valiliği, Kdz. Ereğli Belediye Başkanlığı, Ticaret ve Sanayi Odası STK'lardan sonra İçişleri Bakanlığı^ndan da Karadeniz Ereğli Kaymakamı'na ilişkin açıklama geldi.

Gündem Yayın: 06 Mart 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 06.03.2021 21:41:48
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

İçişleri Bakanlığı Sözcüsü İsmail Çataklı, ülke genelinde koronavirüs denetimlerinin devam ettiğini belirterek salgın ile mücadele kapsamında bugüne kadar valilikler ve kaymakamlıklar tarafından 40 milyon 835 bin 313 denetim gerçekleştirildiğini söyledi.

Sosyal mesafe, maske kuralına uymadılar

ÇataklıKaradeniz Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu'nun koronavirüs denetimleri sırasında bir eczanenin çalışanlarına içeride müşteri yokken sosyal mesafe ve maske kuralına uymadıkları gerekçesiyle ceza yazdırdığına dair görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasına ilişkin, "Türkiye'nin her meselesine karşılık koymak isteyenler salgınla mücadele edilen günlerde aynı tutum ve davranışlarını sergiliyorlar.

Milletvekilleri, siyasi kimlikli kişilerde var

Bunu sergileyenler arasında milletvekilleri, siyasi kimlikli kişiler de var. Gözümüzdeki çapağı almak yerine gözümüze çöp batırıyorlar. 3,5 ay öncesine ait bir olayın başını sonunu makaslamak suretiyle bu mücadelenin verilmeye başladığı gün gündem oluşturulmasını anlaşılabilir bulmadık.

Gölge etmesinler başka ihsan istemiyoruz

Bu dönemde gerek valilerimiz gerek kaymakamlarımız yasaların kendilerine verdiği görevin ötesinde çalışmaya devam ediyorlar. Burada engel olmasınlar, gölge etmesinler başka ihsan istemiyoruz. Bu tavrın davranışın kimseye faydası yok" ifadelerini kullandı.

 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.