İki araca çarptı!..

Teknoloji Yayın: 03 Aralık 2019 - Salı - Güncelleme: 03.12.2019 16:24:25
Editör - Muharrem YOKARIBAŞ
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde gece saatlerinde meydana gelen trafik kazasında iki araca çarpan otomobil takla attı. Kazada iki kişi yaralanırken, yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Kaza 23.40 sularında ilçeye bağlı Orhanlar mahallesinde meydana geldi. Alınan bilgilere H.B. idaresinde ki 34 BAS 22 plakalı otomobil park halinde ki 67 AAN 482 ve 67 TK 284 plakalı motosiklete çarparak ters döndü. Çarpmanın etkisi ile sürüklenmeye başlayan otomobil 67 FC 316 plakalı araca çarparak durabildi. Kazada yaralanan ve sürücü H.B. (44) ile araç içerisinde ki A.B.K. (17) yaralandı. Yaralılar için haber verilen sağlık ekipleri, yaptıkları ilk müdahalenin ardından yaralıları özel hastaneye kaldırarak tedavi altına aldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Kazada hasar gören iki otomobil ve motosiklet çekici ile kaza yerinden kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.