İlçe merkezi karantinaya alındı..

Kdz.Ereğli’de, fenalaşan ve Covid-19 belirtileri gösterdiği belirtilen bir kişi yetkilileri harekete geçirdi.

Gündem Yayın: 31 Ağustos 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 31.08.2020 18:48:51
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
Takip EtGoogle News

Alınan bilgiye göre; 31 Ağustos Pazartesi saat 15.00 sıralarında, ilçenin Müftü Mahallesi Devrim Bulvarı İnönü Parkı girişinde yaşanan olayda, fenalaştığını belirten bir kadın vatandaşlardan ambulans çağırmasını istedi. 

Ambulans kısa sürede olay yerine gelirken, Korona şüphesi üzerine yetkililerde harekete geçti. Belediye yetkilileri bölgeyi çembere alarak kadının yürüdüğü ve oturduğu yerleri dezenfekte etti. Yarım saat süren dezenfekte işleminin tamamlanmasının ardından bölgedeki çember kaldırıldı.

Diğer yandan, ismi öğrenilemeyen kadına yardım eden vatandaşlar, fenalaştığını ve kendilerinden yardım etmesini istediklerini, bunun üzerine parkın girişinde kenara oturttuklarını ifade ettiler.

Fenalaşan yaşlı kadının kalp ve tansiyon rahatsızlığı olduğu ve Düzce’den geldiği öğrenildi.  

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.