İlçeler arası geçişler artık keyfi olmayacak...

Vali Erdoğan Bektaş, Koronavirüs ile ilgili son durumu aktardı. Alınan tedbirler konusunda bilgiler verdi. Toplantıya Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan ve İl Sağlık Müdürü Ertuğrul Güner dekatıldılar.

Gündem Yayın: 06 Nisan 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 06.04.2020 17:14:25
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
Takip EtGoogle News

Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, Zonguldak il sınırına girişte geçerli olan tüm  kuralların ilçeler arasında da geçerli olacağını duyurdu. İlçeler arasında geçişler artık polis denetiminde olacak. Vali Bektaş açıklamasında, "Düzce'den Zonguldak'a girişlerdeki gibi, Karabük'ten Zonguldak'a girişlerde hangi şartlar aranacaksa Ereğli'den Zonguldak'a gelirken, Çaycuma'dan Zonguldak'a gelirken aynı şartlar aranacak. Bunu hocalarımız bizden ısrarla istediler. Özellikle madenler nedeniyle akciğer sorunumuz var. Hassasiyetimiz çok yüksek. Hocalarımız bizden ilçeler arası geçişleri olabildiğince azaltın dediler, biz de öenm arz eden bu konuyu değerlendirdik ve Pandemi Kurulunda aldığımız karar doğrultusunda şehre giriş çıkışlarda bunu uygulayalım istedik. Yine ticaret devam etsin, izin belgelerini isteyelim ama keyfe keder seyahat olmasın." dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.