Kar temizle çalışmaları tam gaz devam ediyor.

Kdz. Ereğli’de belediye ekipleri 600 kilometrelik yol ağında kar küreme ve tuzlama çalışmalarını sürdürüyor. Belediye Başkanı Halil Posbıyık, sahada yürütülen çalışmaları yakından takip ediyor.

Gündem Yayın: 17 Şubat 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 17.02.2021 14:12:31
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
Takip EtGoogle News

Kdz. Ereğli’de Pazar gününden itibaren etkisini sürdüren kar yağışı ve soğuk havanın ulaşımda aksamalara yol açmaması için belediye ekipleri yoğun bir gayret gösteriyor.

Yüksek kesimlerde 40 santimetreyi aşan kar yağışının ve hava sıcaklığının gece saatlerinde eksinin altına düşmesiyle oluşan don ve buzlanmalar için Kdz. Ereğli Belediyesi ekipleri yollarda kar küreme ve tuzlama çalışmalarını sürdürüyor. 24 saat esasına göre 600 kilometrelik yol ağında devam eden çalışmaları Belediye Başkanı Halil Posbıyık da yakından takip ediyor.

Kriz masasında günlük brifing alan Başkan Posbıyık, Cuma gününe kadar etkisini sürdürmesi beklenen kar yağışına ve soğuk hava dalgasına karşı kentte her hangi bir olumsuzluk yaşanmaması için çalışmaların devam ettiğini söyledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.