Karakavuzda cinayet... Zanlı Ormanlık alanda yakalandı.

Zonguldak'a bağlı Kdz.Ereğli İlçesinde Yeğen, amcasını öldürdü.

Gündem Yayın: 25 Temmuz 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 25.07.2020 21:55:18
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
Takip EtGoogle News

Kdz.Ereğli ilçesine bağlı Karakavuz Köyü'nde Dursun A. yeğeni 40 yaşındaki Ali A.tarafından edinilen bilgilere göre pat pat aracını ödünç isteyip vermeyen amcasını  öldürüldüğü iddia ediliyor.

Alınan bilgiye göre; Ali. A. amcasını Dursun A.'yı kafasından vurdu. Dursun A.'nın olay yerinde hayatını kaybettiği öğrenildi.

İddialara göre alköllü olarak amcasının evine gelen ve patpat aracını ödünç isteyen Ali A.  alköllü olduğu için patpatı vermeyen amcası Dursun A. ya yanındaki av tüfeği ile ateş etti. Kafasına kurşun isabet eden amcası olay yerinde hayatını kaybederken olay yerinden ormanlık alana kaçan Ali A. ise jandarma ekiplerinin uzun arayışlarından sonra kaçtığı ormanlık alanda yakalanarak göz altına alındı.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.