Karantinaya alınan apartmandan 2. ölüm geldi..

Kdz. Ereğli`de 25 kişinin karantinaya alındığı apartmanda son 5 günde 2`inci can kaybı yaşandı.

Gündem Yayın: 05 Mayıs 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 05.05.2021 20:44:40
Editör -
Okuma Süresi: 40 sn.
Takip EtGoogle News

Kdz. Ereğli Gülüç beldesi Çengel Mahallesinde bir süre önce 14 katlı bir binanın 10 dairesinde yaşayan 25 kişi karantinaya alınmış ve karantinada iken fenalaşınca hastaneye kaldırılan apartman sakinlerinden 59 yaşındaki İsmail A1 Mayıs Cumartesi günü tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti.

Aynı apartmandan bugün bir acı haber daha geldi. Apartman sakinlerinden 49 yaşındaki Serap Ö.’de yaşam savaşını kaybetti.

Eşini 16 yıl önce kaybettiği ve kızı ile birlikte yaşadığı öğrenilen Serap Ö.’nün cenazesi gün içinde Koronavirüs tedbirleri alınarak toprağa verilecek.

Nisan ayı içinde 22 kişinin Koronavirüs nedeniyle hayatını kaybettiği Ereğli’de son vefatla Mayıs ayının ilk 5 gününde hayatını kaybedenlerin sayısı 9’a yükseldi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.