Kardeşini öldürmüştü...

Teknoloji Yayın: 14 Ağustos 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 14.08.2019 20:44:43
Editör - Muharrem YOKARIBAŞ
Okuma Süresi: 55 sn.
Takip EtGoogle News

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde husumetli olan ağabey kardeşini pompalı tüfek ile öldüren zanlı sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklandı.

Olay Aşağıdağ köyünde dün gece saatlerinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre uzun süredir aralarında husumet bulunan kardeşler Gökhan Y. Ve kardeşi Volkan Y. Tartışmaya başladı Yaşlanan tartışmada 38 yaşındaki Gökhan Y., kardeşi Volkan Y.‘yi (37) pompalı tüfekle birkaç kez ateş ederek vurdu. Olayda ağır yaralanan Volkan Y. İlk olarak özel araçla hastaneye kaldırılmak istendi. Yolda karşılaşılan 112 ekiplerinin ambulansa aldığı Volkan Y. Kaldırıldığı Alaplı Devlet hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.  Olayı gerçekleştiren ağabey Gökhan Y. ise evde jandarma tarafından yakalanarak gözaltına alınmıştı. Ağabey Gökhan Y. sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevinde gönderildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.